Privacybeleid

Vertrouwen is een hoeksteen bij Stadscafé Antwerpen, daarom zijn wij toegewijd in het verkrijgen en behouden van uw vertrouwen door het volgen van een reeks Privacy kernwaarden.

Bij Stadscafé Antwerpen werken we hard om de privacy van onze website bezoekers te beschermen. Sommige van onze web- formulieren vereisen bezoekers om persoonlijke informatie te verstrekken, zoals naam, adres, e-mail, etc. Deze informatie wordt echter uitsluitend gebruikt door Stadscafé Antwerpen om te reageren op uw vragen en om af en toe u te informeren over belangrijke wijzigingen op onze site, nieuwe producten en diensten.

Wij verkopen of overdragen de op deze website verzamelde informatie niet aan derden.

Net als bij de meeste websites maken wij ook gebruik van "cookies" om informatie over klanten te verzamelen, zoals het volgen van drukke periodes, toegangsniveau en het tijdstip van de dag de meeste bezoekers zich op onze site bevinden. Wij koppelen geen cookie-informatie met persoonlijke gegevens. Let op dat Stadscafé Antwerpen links kan bevatten naar andere sites, maar is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze gelinkte websites. Wij geven ook geen informatie door aan de gelinkte sites.

Stadscafé Antwerpen behoudt zich het recht van gebruik, of om welke informatie dan ook openbaar te maken die nodig is om aan het even welke wettelijke en juridische verzoek te voldoen, om de integriteit van de site te beschermen of om samen te werken in even welke juridisch onderzoek. Wij behouden ons ook het recht om de voorwaarden van onze privacybeleid te wijzigen, daarom verzoeken wij onze bezoekers om deze regelmatig te controleren. Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met onze verzameling en gebruik van deze informatie.